Våra tjänster

soffa-detaljerPå Vara & Essungabygden hjälper vi dig med stort och smått. Vi tillverkar alla olika slags möbler, och vi gör gärna beställningsjobb efter dina egna önskemål. Vi har även en del återkommande modeller ur vårt eget sortiment, som med unika utseenden och hög kvalitet kan piffa upp vilken inredning som helst.

Beställningsjobb

När du beställer en möbel av oss kan du själv välja hur den ska se ut. Du kan välja material, färg, form och funktioner, och du kommer garanterat att få en unik möbel som inte går att hitta någon annanstans. Vi arbetar alltid med material av hög kvalitet, och vårt hantverk är resultatet av stor kunskap och lång erfarenhet av att tillverka möbler. Vi garanterar dig därför en möbel som kommer att hålla i många år, och du behöver inte lyfta ett finger eftersom vi också kan leverera din möbel fram till dörren och hjälpa dig att ställa den på plats. Du slipper platta paket, bruksanvisningar och skruvar som blir över – vi fixar allt från start till slut.

Ombyggnadsjobb

Vi kan hjälpa dig att bygga eller på annat sätt göra om en möbel efter dina önskemål. En av våra specialiteter är att göra om soffor till bäddsoffor, och vi har genom åren haft många nöjda kunder som har fått möjlighet att ha kvar sin soffa och kunna erbjuda en gästsäng utan att behöva köpa en ny bäddsoffa. Samtidigt kan vi också hjälpa till med att till exempel anpassa ett soffbord och bygga in förvaring för täcken och kuddar. Vi jobbar förstås inte bara med soffor och bäddsoffor, utan tar oss an alla olika typer av möbler som behöver lagas, göras om eller fräschas upp. Med vår kunskap, erfarenhet och lite finess kan vi åstadkomma det mesta, samtidigt som du får ha kvar en omtyckt möbel och vi tillsammans gör miljön en tjänst genom att återanvända istället för att köpa nytt.

Våra egna möbler

Vårt eget sortiment innehåller olika slags möbler som genom åren blivit omtyckta och uppskattade av våra kunder. De har ett utseende som skiljer dem från massproducerade möbler, men de är samtidigt ganska diskreta och passar bra in i olika typer av inredningar. De håller mycket god kvalitet och är tillverkade med omsorg. Du hittar bland annat soffan Slättås, bäddsoffan Malmene och soffbordet Larv – alla döpta efter olika ställen i Vara-Essungabygden.