Renovering av våra lokaler – vi bjuder in till visning

fåtöljVi har arbetat i samma lokaler sedan snickeriet föddes, och även om vi gärna månar om och vill bevara det gamla som är själen i företaget måste man ibland förnya sig. Genom åren har vi förstås ändrat och gjort om lite här och där, men nu var det dags för oss att göra en större renovering. Själva butiksdelen där vi tar emot kunder är väldigt fint bevarad, och så vill vi gärna behålla det, men våra arbetsplatser och framförallt köket var i stort behov av lite nytt.

Eftersom vi har hela lokalen fylld av köksbord, fåtöljer, soffor, soffbord, stolar, sängar och alla möjliga olika slags möbler var det inte helt lätt för hantverkarna att finna plats att arbeta. Lösningen blev att vi tog ett rum i taget och flyttade möbler mellan rummen allt eftersom. Det blev lite trångt, men vi lyckades arbeta ändå. Nu har vi ett helt nytt kök som fungerar som det ska, och väggar, golv och arbetsytor har fräschats upp i våra arbetsrum. Det känns väldigt trevligt att få lite nytt, och för att fira det tänkte vi passa på att bjuda in allmänheten bakom kulisserna nästa fredag. Då har ni chans att se hur vi arbetar, ställa frågor och spana in våra möbler.

Möbeltillverkning är en konst, och vi tror att många inte är medvetna om vad ett specialsnickeri faktiskt kan åstadkomma. Därför kommer vi till exempel att demonstrera hur vi har gjort om en vanlig soffa till en bäddsoffa. Vi vill få fler att upptäcka det genuina hantverket, där man kan få en helt unik och personlig möbel istället för att tänka massproducerat när det är dags att köpa nytt. Varmt välkomna till oss nästa fredag för att fira vår renovering med oss!

Similar Posts
Lättare lyft i framtiden
På ett möbelsnickeri så hanterar vi tunga saker dagligen, som råmaterial (trä) och de färdiga möblerna. Det innebär givetvis en...
Dags för ny inredning
Ni har säkert hängt med i svängarna kring våra renoveringar som vi håller på med här. Det är som sagt...
Full fart i tomteverkstan
Det börjar bli allt mer högintensivt nu på jobbet. Vi är fullbelamrade många månader framåt, vilket har gjort att det...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website