Omklädning av soffa

Våra sömmerskor får ibland i uppdrag att klä om möbler, och det kan vara ett smart och roligt sätt att få en gammal möbel att kännas som en ny. En trist soffa kan till exempel bli helt annorlunda med ett nytt tyg. När man väljer att klä om hos oss kan man också välja bland en rad olika tyger som inte finns att få tag på som färdiga överdrag. Dessutom blir det alltid finare när man klär om möbeln på riktigt än när man sätter på ett överdrag. Man har chans att göra sin möbel personlig och unik.

Nu har vi nyligen gjort färdigt en bäddsoffa som behövde ett nytt tyg. Bäddsoffan kom ursprungligen från http://www.trademax.se/mobler/soffor/baddsoffor. Den hade en fin form och även ett fint tyg, men tyvärr hade tyget förstörts av oaktsamma barn som hade spillt och lämnat olika typer av fläckar på tyget. Kunden älskade soffan och ville inte göra sig av med den, så ett nytt tyg var den perfekta lösningen. Trots att barnen nu var äldre ville kunden ändå ha ett tåligt tyg som var enkelt att torka av, för att slippa att samma sak hände igen. Även den bäste kan ju spilla i soffan.

I samråd med sömmerskorna valdes därför ett slittåligt tyg av bra kvalitet som har en ganska glatt yta och därför är relativt enkelt att göra rent om det skulle ske en olycka. Färgen var så lik den gamla man kan komma. Bäddsoffan blev riktigt snygg och kunden blev nöjd. Välkommen in till oss om du har en möbel som behöver kläs om!

Similar Posts
Lättare lyft i framtiden
På ett möbelsnickeri så hanterar vi tunga saker dagligen, som råmaterial (trä) och de färdiga möblerna. Det innebär givetvis en...
Dags för ny inredning
Ni har säkert hängt med i svängarna kring våra renoveringar som vi håller på med här. Det är som sagt...
Full fart i tomteverkstan
Det börjar bli allt mer högintensivt nu på jobbet. Vi är fullbelamrade många månader framåt, vilket har gjort att det...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website