Full fart i tomteverkstan

Det börjar bli allt mer högintensivt nu på jobbet. Vi är fullbelamrade många månader framåt, vilket har gjort att det blivit mycket skomakarens barn här på kontoret och i verkstaden. Vi har helt enkelt inte hunnit med att göra de saker som vi har velat ha gjorda, och det är lite pinsamt att det ser ut som det gör på sina ställen. Vi har funderat på hur vi ska lösa det, och vissa saker är sånt som vi kan göra själva, medan andra är sådana renoveringar som vi delvis behöver ha hjälp med. Problemet i sig är att de här sakerna som vi delvis kan göra (och för all del de som vi kan göra helt själv) inte hinns med i nuvarande tempo. Därför är planen att just de åtgärderna ska beställas in. Det första projektet blir våra garageportar och carportar.

Nytt och modernt

garages-319974_640

Våra garageportars nuvarande skick är helt bedrövliga. De är närmast fallfärdiga, och de här portarna är samtidigt den externa ingången till vår verkstad. Det är därför som vi har prioriterat denna biten allra mest. Vi behöver få till ett byte och vi behöver få det snart. Vi har spanat runt en hel del på ett gäng olika garageportar och hittat många som vi gillar, men det kommer nog att bli så att vi till slut beställer våra portar från www.bygghemma.se. Vi har sen också tagit kontakt med en hantverkare som har för vana att sätta upp nya portar, och vår förhoppning är att både leverans och hans arbete är snabbt, så att våra garageportar kan vara på plats innan den bistra vinterkylan kommer.

Den andra delen som kommer att prioriteras är våra carportar. De används både av kunder och av oss själva för våra firmabilar. Ska vi vara helt ärliga så är vi förvånade att dessa inte har fallit sönder och skadat några bilar, men det är samtidigt skönt att vi tar itu med problemet innan det uppstår några skador. En carport är annars ett perfekt alternativ för bilar, eftersom att det dels skyddar bilen, och dels utsätter det för naturliga temperaturskillnader så att inte bilarna chockas sönder av de snabba skillnaderna. Sen är det också skönt att vi slipper att skotta fram bilarna under vintern.

Similar Posts
Lättare lyft i framtiden
På ett möbelsnickeri så hanterar vi tunga saker dagligen, som råmaterial (trä) och de färdiga möblerna. Det innebär givetvis en...
Dags för ny inredning
Ni har säkert hängt med i svängarna kring våra renoveringar som vi håller på med här. Det är som sagt...
Somriga möbler för din trädgård
Nu har det gått lång tid sedan vi höll den här bloggen uppdaterad. Skäms på oss, vi borde vara bättre...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website