Dags för ny inredning

Ni har säkert hängt med i svängarna kring våra renoveringar som vi håller på med här. Det är som sagt väldigt mycket att stå i för oss här på snickeriet, men det betyder inte att vi ska göra avkall på det som är vårt eget. Som vi var inne på tidigare så var det mycket fokus på våra kunder, till den grad att vi slutade se på oss själva och våra egna behov. Alldeles nyligen gjorde vi en omfattande insats med våra garageportar och carportar, och det har verkligen gett oss något alldeles extra. Det har dessutom gett oss alla mer energi att våga tänka nytt och, framför allt, tänka på oss själva. Det är trots allt väldigt viktigt att de som jobbar här ska kunna känna sig bekväma på arbetsplatsen, och av den anledningen så kommer vårt arbete fortsätta i lokalerna. Huvudfokus just nu? En betydligt bättre, snyggare och skönare inredning!

Avslappningsrum och fikarum

I dagsläget så ser våra lokaler hyfsade ut, om man ska vara snäll mot dem. Med den vetskapen så kommer vi inte att göra något speciellt åt golv och väggar, dessutom är toaletterna och duscharna i gott skick, så inte heller där tror vi att vi kommer att behöva fixa just nu. Men när det kommer till avslappningsrum och fikarum så är det verkligen mycket som finns att ordna. Avslappningsrummet, som är till för oss alla att koppla av i och ladda batterierna en snabb stund, har enbart en gammal fåtölj och en trasig skinnsoffa, så det är ingen som egentligen använder det som det är tänkt – och det är möblerna som är problemet. Vi vill ju att vi alla ska kunna ladda upp oss igen för att kunna jobba på ett bra sätt under dagen, därför behöver detta åtgärdas med nya möbler. Vi tänker främst soffor, kanske tre totalt.

leather-sofa-186636_640-1

Fikarummet, eller kanske lunchrummet, är också direkt äckligt. Här har vi möbler som verkligen inte kan representera vår verksamhet. Det är fyra köksbord som borde skämmas för att kalla sig det, och till de så är det en salig röra av ihopplockade stolar som vi antingen fått över i något projekt eller bara tagit med hemifrån. Det är långt ifrån optimalt och därför så kommer detta rum vara det första som vi fixar. Helt klart kommer vi att kolla på nya matbord, men det vi verkligen vill lägga fokus på är stolarna. Vi vill att de ska vara stabila och bekväma, och vi har ögonen på en modell online som vi gillar. Tänker ni som oss, eller är ni ute efter andra möbler? Kolla in fler möbler från Trademax, för det är där som vi ska köpa våra grejer.

Similar Posts
Lättare lyft i framtiden
På ett möbelsnickeri så hanterar vi tunga saker dagligen, som råmaterial (trä) och de färdiga möblerna. Det innebär givetvis en...
Full fart i tomteverkstan
Det börjar bli allt mer högintensivt nu på jobbet. Vi är fullbelamrade många månader framåt, vilket har gjort att det...
Somriga möbler för din trädgård
Nu har det gått lång tid sedan vi höll den här bloggen uppdaterad. Skäms på oss, vi borde vara bättre...

There are no comments yet, add one below.

Leave a Reply


Name (required)

Email (required)

Website